Menu
Pop Mircea profile picture

Pop Mircea

A-data este o firma specializata in solutii de memorie pentru gadgeturi si reuseste sa ofere calitate superioara, la un pret redus, pentru majoritatea produselor pe care le produce. Pentru cei pasionati de jocuri, indeosebi de jocurile pe Xbox, cei de la A-data au creat superspeed S102 Pro.

A-data superspeed S102 PRO este o memorie flash de ultima generatie, care vine echipata cu  o constructie de clasa inalta, o viteza de transfer de pana la 100 MB/s si o capacitate de stocare de pana la 64 GB. Ceea ce o face cu adevarat deosebita fata de o memorie flash clasica, este faptul ca este dedicata gamerilor, permitand instalarea play-discului pentru jocul GTA V si jucarea acestuia pe Xbox 360 slim. Specificatiile sale raspund cu succes si celor mai exigente cerinte, iar dimensiunile sunt cu adevarat mici. Aceasta are 52 mm lungime, 19 mm latime si doar 11 mm in grosime. Greutatea de doar 13 grame o fac extrem de mobila si usor de purtat oriunde.

In ceea ce priveste conectivitatea, A-data superspeed S102 PRO vine echipata cu un USB 3.0 de ultima generatie, insa este compatibila fara probleme si cu USB 2.0. Portul USB 3.0 este cel care reuseste performanta de a citi informatiile cu pana la 100 Mb/s si de a le scrie cu pana la 50 Mb/s, imbunatatind viteza cu cel putin 250% fata de cea furnizata de USB 2.0.

Printre sistemele de operare care o accepta fara probleme, se numara Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Mac OS 9.x sau mai nou. Stickul se poate folos instant, deoarece nu necesita niciun driver.

Rezistenta este si ea un punct forte pentru aceasta memorie. Materialul din care este construita este aluminiul, avand o textura foarte fina si putand fi aleasa in doua culori: Gri titanium sa Albastru Titanium.

Pe langa varianta de 64 Gb, superspeed S102 Pro poate sa fie achizitionata si in variantele de 8 Gb, 16 Gb sau 32 Gb, acoperind o arie destul de larga de necesitati.