Menu
Pop Mircea profile picture

Pop Mircea

Daca iti doresti un smartTV, insa nu ai bugetul necesar pentru a-ti achizitiona unul, cei de la Allview au gasit solutia perfecta pentru a avea un smartTv fara sa il achizitionezi, la propriu: tehnologia Smart2 View.

Aceasta tehnologie iti permite sa vezi absolut tot ceea ce afiseaza un smartphone, pe televizor, singura conditie fiind ca televizorul sa dispuna de un port HDMI. Practic, te poti juca, te poti uita la filme sau poti naviga pe internet direct pe televizorul tau, fara sa ai nevoie de unul Smart.

Tehnologia Smart 2 view este foarte noua si costul unui astfel de gadget este pana in 200 de lei.

Ce beneficii ai daca achizitionezi tehnologia Smart 2 View?

  • Te poti juca orice joc de pe mobil la o calitate excelenta. Una e sa te joci pe un ecran de maxim 5 inch si alta este sa te joci pe un ecran de 80 de inch. Experienta jocului va fi una inzecit mai buna.
  • Poti urmari pozele la o calitate foarte buna. Daca ai facut poze, ai cateva optiuni pentru a le vizualiza: direct de pe smartphone, le descarci pe laptop sau le vizionezi cu Smart2 view. Ultima varianta iti va prezenta pozele la o rezolutie foarte mare si vei putea vedea fiecare detaliu extrem de bine
  • Poti genera apeluri video. De asemenea, apelurile video se vor vedea cu totul altcumva in momentul in care sunt generate pe un ecran de 80 de inch in detrimentul unui ecran de 7 inch .
  • Ai aceleasi functii ca ale unui smartTV, pentru un cost mult mai mic. Daca un smartTv te costa cateva mii de lei, Smart 2 view costa doar 200 de lei si iti ofera aceleasi functii. Te bucuri altcumva de un gadget pe care stii ca ai platit mult mai putin.
  • Este compatibila cu majoritatea televizoarelor. Singurul lucru pe care il cere este un port HDMI.
  • Are o raza de receptie destul de mare, putand sa conecteze telefonul cu televizorul la o distanta de peste 5 metri unul de altul.

Printre partile negative pe care le prezinta aceasta tehnologie, este faptul ca momentan este compatibila doar cu telefoanele Allview. Chiar si asa, achizitia unui telefon Allview cu tehnologia  Smart 2 View este mult mai ieftina decat achizitia unui SmartTV, asadar investitia este una buna.

Cumpara acum de pe eMAG.ro!