Menu
Pop Mircea profile picture

Pop Mircea

Utilizatorii de computere, tablete, telefoane si telefoane inteligente se inmultesc pe zi ce trece si isi doresc din ce in ce mai mult de la gadgeturile pe care le folosesc. Una din cele mai importante doleante pe care le au acestia este mobilitatea. Conexiunea la internet este fara doar si poate cel mai important element al unui gadget, iar conexiunea wireless face din mobilitate o caracteristica esentiala.

Conectarea wirless se face foarte simplu, printr-un adaptor dedicat, ce se poate gasi in diverse forme, marimi si la diverse preturi.

Unul din cele mai bune astfel de adaptoare, este TP-Link TL WN722N, care aduce absolut tot ceea ce ai nevoie de la un adaptor wireless, la un pret ce incepe de la 45 de lei.

Acesta ofera o conexiune wireless de mare viteza, permitand un transfer de pana la 150 Mbps, protejata de o securitate puternica, in asa fel incat sa elimine orice fel de atac exterior. Protectia se face printr-o simpla apasare de buton WPS, fiind extrem de rapida si chiar mai sigura decat o protectie WEP. Aceasta are si avantajul major ca nu necesita o parola, asadar, nu vei putea sa uiti nimic. Viteza de transfer face din acest adaptor unul ideal pentru streaming video online, jocuri online sau comunicare video VoIP.

Tehnologia pe care se bazeaza acest adaptor este IEEE802.11n iar acest lucru ii ofera numeroase functii utile. Receptia este extrem de puternica, putand primi semnal pe o arie destul de extinsa, acoperind fara probleme un birou sau un apartament, semnalul trecand cu usurinta chiar si prin peretii de otel sau beton armat.

Cumpara acum de la eMAG.ro la un pret special.

TL-WN722N vine echipat cu o antena externa, care spre deosebire de una interna ofera o mobilitate mai mare si poate fi directionata in asa fel incat semnalul oferit sa fie de cea mai buna calitate. Antena poate fi chiar si detasata si inlocuita cu o antena mai puternica, in functie de necesitatile pe care le are fiecare utilizator.

In ceea ce priveste designul, acest adaptor nu va ocupa foarte mult loc in spatiul tau de lucru, deoarece are doar 93.5 x 26 x 11 mm si nu are cabluri, lucru ce il face ideal chiar si pentru locatiile foarte mici.

TL-WN722N este compatibil cu Windows 2000, WindowsXP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, atat variantele pe 32 biti cat si variantele pe 64 de biti. Compatibilitatea sa nu se opreste aici, fiind compatibil cu toate produsele de tip 802.11 n/b/g, adica aproape orice gadget care are functia wireless.

In momentul in care achizitionezi un astfel de produs, modul in care il depozitezi este ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti.Acesta rezista cu brio la temperaturi extreme,intre -40 grade Celsius si 70 de grade Celsius, asadar, tot ce trebuie sa faci este sa nu il arunci in foc. Temperatura de functionare insa, nu trebuie sa scada sub 0 grade Celsius si nu trebuie sa depaseasca 40 de grade Celsius.In ceea ce priveste umiditatea, aceasta nu trebuie sa depaseasca 90% si nu trebuie sa scada sub 10% in functionare si 5% pentru depozitare.

Interfata pe care o ofera este USB 2.0 iar frecventa la care functioneaza este intre 2.400 si 2.4835 GHz.

Pe scurt, TL-WN722N este un adaptor wireless ideal, care ofera o calitate foarte buna a semnalului, un program de administrare a retelelor foarte simplu si intuitiv si un pret deosebit de mic. Acesta a fost testat cu RDS Fiberlink 2, una din cele mai rapide variante de internet de pe piata si a oferit rezultate foarte bune.

Cumpara acum de la eMAG.ro la un pret special.