Menu
Pop Mircea profile picture

Pop Mircea

Prestigio Multiphone PAP3350 este un smartphone deosebit, care pentru un pret extrem de mic, ofera foarte multe functii interesante.

Aspectul sau este unul foarte elegant, oferind finisaje de buna calitate, o culoare neagra, care se potriveste in orice buzunar si un ecran de 3.5 inch, nici prea mare, nici prea mic, care ofera mobilitate maxima, dar care totusi permite activitati standard pentru un smartphone. Greutatea sa este de 108 grame, asadar se poate spune ca este un telefon deosebit de usor.

Partea tehnica este cea care este cu adevarat impresionanta. Desi pretul sau este unul care abia depaseste 200 de lei, procesorul este un MediaTek 6572 M Dual core cu o frecventa de 100 Mhz, in timp ce memoria Ram este destul de generoasa, oferind 512 Mb.

Memoria flash nu este foarte mare, avand doar 512 Mb, insa poate fi extinsa fara probleme cu inca 32 Gb prin intermediul unui card de memorie micro SD. In felul acesta iti poti salva toata muzica, toate filmuletele si toate fisierele de interes, fara sa iti faci vreo problema in ceea ce priveste spatiul.

Daca esti un pasionat al fotografiei, Multiphone PAP3350 vine echipat cu o camera foto de 3 Mp cu auto focus, care permite poze de cea mai buna calitate, la o rezolutie destul de buna.

Sistemul de operare este unul dintre punctele forte ale acestui telefon. Android v 4.2 Jelly Bean face posibila conectarea la Android Market, de unde poti descarca toate aplicatiile de interes care crezi ca ti se potrivesc si te poti bucura de jocuri si de metode impresionante de trecere a timpului liber.

Conectivitatea telefonului se face cu ajutorul caracteristicii 3G si permite trimiterea de mailuri sau navigarea pe internet la o viteza foarte buna, fara niciun fel de problema.

Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim de baterie. Multiphone PAP3350  dispune de o baterie cu capacitate impresionanta de 1200 mAh, care permite o durata in convorbire de pana la 13 ore si o durata in regim de asteptare de pana la 334 de ore. In aceste conditii, telefonul Multiphone PAP3350  este dedicat tuturor celor care vor sa fie conectati cu tehnologia moderna, insa nu isi doresc sa cheltuiasca foarte multi bani in acest sens.