Menu
Pop Mircea profile picture

Pop Mircea

Lg E440 Optimus L4 este un telefon deosebit, care uimeste in primul rand prin eleganta cu care este construit. Acesta dispune de o culoare alba stralucitoare, deosebit de placuta pentru ochi si de contururi rotunjite, care se potrivesc de minune in orice mana. Finisajele stralucitoare si faptul ca este gravat cu laser, ii ofera un aspect deosebit de elegant si de subtire.

Eleganta fizica insa nu este totul. Lg E440 Optimus L4 este un telefon care exceleaza prin dotarile pe care le are.

Specificatiile prezinta un procesor puternic, cu o frecventa de 1000 Mhz, o memorie Ram de 512 Mb si o memorie Flash de 4 Gb. Diagonala displayului are 3.8 inch, o marime suficient de mare pentru a face din cele 16 milioane de culori sa fie afisate intr-un mod cu adevarat impecabil.

Daca memoria flash nu iti ajunge, o poti extinde fara probleme cu pana la 32 Gb, printr-un card micro SD, ceea ce iti ofera flexibilitatea de a-ti lua toate documentele si toata muzica cu tine, fara niciun fel de problema.

Cu Lg E440 Optimus L4 nu te vei rataci niciodata, deoarece dispune de un GPS cu A-GPS. In plus, sistemul de operare Android v4.1 Jelly Bean iti ofera posibilitatea sa rulezi aplicatii care mai de care mai interesante si sa ai acces la cele mai noi variante ale aplicatiilor tale preferate.

Camera foto este si ea una de foarte buna calitate, oferind o rezolutie de 3 Mp si poze cu o claritate impecabila. Evident, afisajul este si el foarte important, iar Optimus L4 sta foarte bine si la partea aceasta. Cele 16 milioane de culori ofera o experienta deosebita utilizatorului, aducandu-i o lume perfecta in propriile maini.

Telefonul uimeste si prin capacitatea bateriei, care rezista intreaga zi datorita celor 1700 mAh si ofera o performanta mult mai buna decat modelele similare ale altor producatori.

Butonul Home cu Led te avertizeaza daca ai primit vreun apel sau mesaj in timp ce functia de guest mode iti permite sa oferi posibilitatea altor persoane sa foloseasca telefonul, fara sa iti invadeze sub niciun fel intimitatea.

Lg Optimus L4 este asadar un telefon de exceptie, care reuseste sa aduca numeroase beneficii si sa ofere calitate maxima pentru orice utilizator.

UPDATE:

Telefon indisponibil momentan. Pentru alte modele LG sub 500 RON click aici.